Kuvagalleria

Tältä sivulta löydät kuvia joistakin töistäni. Taiteeni on syntynyt kokonaisuuksina, elettyinä kausina ja jaksoina. Näin ollen työt muodostavat pieniä ryhmiä, joita yhdistää sama teema tai tunnelma. Toivon, että löydät töiden joukosta jotakin, joka resonoi sinussa – sävyjä, jotka puhuttelevat sinua tänään.

Klikkaamalla sarjan nimeä (otsikkoa) pääset tarkastelemaan kyseisen teeman töitä uudessa ikkunassa.

Valoa ja varjoa - Shades and Shadows

Nämä maalaukset ovat syntyneet Brasiliassa, Sao Paulossa, missä työskentelin neljän talven aikana. Brasilian kirkas valo ja voimakkaat kontrastit ovat olleet maalausteni lähtökohtia. Etelä-Amerikassa on myös pitkä asetelmamaalauksen perinne, ja värien käyttö on runsasta sekä rohkeaa. Maalaukseni eivät kuitenkaan ole perinteisiä asetelmamaalauksia. Tärkeintä näissä töissä on tila ja tunnelma – ei niinkään kohde sinänsä. Toivon voivani maalauksissa välittää edes osan siitä energiasta ja tunnelmasta, joka on olennaista Brasilian ilmapiirille. Öljyvärityöt on maalattu ohuiden kerrosten tekniikalla, jolloin pintojen väliin jäävä tila sekä syvyyden illuusio ovat läsnä.Tuulen viemää - Leaves, Trees, Fields

Tämän sarjan maalauksissa näkyy erityisen voimakkaasti luonto, sen rikas värimaailma sekä neljä upeata vuodenaikaamme. Liike ja rytmi, pyörteet ja tuulet.

Tuulitukka ja myrskymekko - Wind in My Hair

                 Näkyvän todellisuuden tuolla puolen hallitsee ideoiden maailma, jonka heijastuksen 
                 ihminen kohtaa aineellisessa maailmassa.

                 Platonismin perusajatus

Luonnon ja sen elementtien läsnäolon kokemus vertauskuvallisesti on kiehtonut minua aiheena pitkään. Tätä teemaa olen työstänyt useita vuosia. On kiehtovaa ja haasteellista löytää uusia ulottuvuuksia sisäisestä maisemasta.